GABBY'S DOLLHOUSE DELUXE ROOM - CAT'S BEDROOM/ sovrum

  • 399 kr

Tyvärr slut! Kommer snart igen!

Artikelnummer: 6060478sovrum
Leverantör: Maki
Dela

Gör dig redo för en gosig natt med Pillow Cat i Gabby’s Dollhouse Sweet Dreams Bedroom. 

Detta exklusiva Gabby’s Dollhouse-lekset är fullt av roliga detaljer och överraskningar att utforska och gör det magiska rummet från serien levande. Öppna kartongen och hitta en Pillow Cat samlarfigur, tre möbler, en gosedjurskatt som tillbehör plus två Dollhouse Delivery-kartonger med ytterligare två överraskningstillbehör. 

Precis som Gabby gör i början av varje episod packar du upp din speciella Dollhouse Deliveries och hittar setets hemliga tillbehör: en bok som kan öppnas och en sovmask som Pillow Cat kan ha på sig på riktigt. Sätt masken på hans huvud, låtsas släcka kitty-lampan på nattduksbordet och lägg Pillow Cat och hans gosedjurs-kitty i sängen för att sova. 

När du trycker på sängen transformeras dess bokhylla till ett drömlandskap med färgglada dammkaniner. Det är så kul. Se sedan på spegeln - den svävar upp och ned. Med så många funktioner är Pillow Cat’s Sweet Dreams Bedroom perfekt för spännande låtsaslek och en fantastisk present till barn. 

Använd det med Bakey with Cakey Kitchen och MerCat's Primp and Pamper Bathroom (vart och ett säljs separat) för att bygga din egen Gabby’s Dollhouse-värld. Plus: du kan också skjuta in rummet i Gabby’s Purrfect Dollhouse (säljs separat) och få fler sätt att leka dina dockhusäventyr. 

För att få en sista överraskning: skanna QR-koden som finns inuti dockhuskartongen för att låsa upp en särskild belöning i Gabby’s Dollhouse-appen (gratis, finns på iOS och Android). 

Gör dig redo för natten med Pillow Cat och Gabby’s Dollhouse Sweet Dreams Bedroom. 

Från 3 år.