VÅR BUTIK

Välkomna till Butiken Lilla Hjärtat! 

Vi som driver butiken är Jessica som har många år som egen företagare inom detaljhandeln och Linda som har många år inom dagligvaruhandel. 

Om vi får säga det själv- Det bästa teamet!

Något vi har gemensamt är ett brinnande intresse för barns utveckling genom lek och glädje, med många års erfarenhet av småbarnsåren så vet vi hur viktigt det är med genomtänkta och säkra leksaker och vi har noga valt ut vårt sortiment för att ni alla ska hitta något som passar, allt är handplockat av oss och en del har våra barn och barnbarn hjälpt till att välja ut-  Även ni kunder har hjälpt oss med att få en butik som är unik! 

Vi fyller på med nyheter hela tiden så gott som varje dag så titta in ofta och kom gärna och besök oss i vår butik i ödeshög där vi även har outlet med kända märken till superpriser ( finns en kategori här med för er som vill fynda men ej kan besöka oss ).

Saknar ni något?  Tveka inte med att kontakta oss, vi kommer göra allt för att hjälpa er både med önskemål om produkter eller med råd inför köp av presenter till både små och stora.

Vi har båda varsina stora familjer Jessica har 9 barn och 4 barnbarn och Linda 7 barn och 2 barnbarn dessa två är gemensamma barnbarn.

Kan ni gissa vad alla hjärtan i loggan symboliserar? 

Ledtråd är K Ä R L E K  B A R N L I V E T N Ä R D E T Ä R S O M B Ä S T 


Ni är alla kunder så varmt välkomna till oss- Det är ju genom er vi kan förverkliga vår dröm!